a
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

Ako se bacim u more blogerki, jesam li onda riba?

Eto mene u svijetu pisanja na javnoj platformi. Gotovi su moji dani rukom pisanih dnevnika ili instagram story rantova (šalim se, nisu, samo volim bit dramatična).

Ljudi se pitaju čemu pisati blog, što dobiješ s tim?

Jel’ to do pažnje, novaca, ispoljavanja frustracija ili traženje istomišljenika? Možda sve pomalo, možda ništa od toga.

Meni osobno je projektić, nešto o čemu razmišljam već godinama i ideja koju preživam još od prvih faksovskih dana. Svi koji me poznaju znaju da sam aktivna na društvenim mrežama, da volim znat što se događa, biti u toku, a i bome često i smarati prevelikim brojem slika, izljevima frustracija i sličnim kvalitetnim sadržajem.

Baš zato mi je uvijek ideja osobne online platforme uvijek bila privlačna. Potpuno tvoj kutak u ovom beskrajnom svijetu interneta, tvoja estetika i uređivanje, tvoji tekstovi, tvoje slike. Mali, pomno kurirani djelić sebe koji dijeliš sa svijetom i možda, samo možda, napraviš nešto kul (volim riječ kul i svjesna sam da zato nisam spomenuta riječ), nađeš ljude s kojima klikneš i ispričaš svoju priču i svoju istinu.

Znam da je popriličan klišej da trudnica i buduća žena,majka,kraljica otvara i piše blog, i nedavno sam čak bila pročitala komentar jedne žene da nas majki i mama blogerica ima ko žohara (divna slika znam), ali eto, ako ne sad, kad? Ako ne ja, tko? (realno bilo tko, ali ja se tješim).

Što se imena tiče…Unabridged je došlo kao igra riječi jer 1. Volim punove 2. Imam savršeno ime za njih. Osim što je očito da su prva tri slova baš moja, unabridged znači ne skraćeno, potpuno, produženo….baš zato što nemam granice, previše pričam (a i pišem), i ne želim imati nikakvu cenzuru u temama o kojima ću pisati.

Tako da, ukratko, evo: Ja sam Una, mlada trudnica, biznis riba, diplomirala International Business, žena zgodnoga čovjeka i odsada i blogerica. Više o meni pročitajte tu (O meni), a mi se družimo u tekstovima o mojim razmišljanjima, iritantnim nepravdama, lijepim pravdama, receptima, tutorialima i svemu ostalom što se nađe usput.