a
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.
Image Alt

O meni

Una Bridged

Iza ove stranice, stojim ja, Una Pašić Gregović.

Prvenstveno majka dvoje djece a zatim, edukatorica, porođajna i postpartum doula, laktacijska i nutricionistička savjetnica. Svoj poziv i posao pronašla sam u majčinstvu, pisanju i radu s trudnicama i majkama.

 

Imam 28 godina, a Zagreb zovem svojim domom zadnjih 19 godina u kojem sam izgradila život sa svojim mužem, sinovima i psom. Moja prva trudnoća i porod, kao i iskustvo imanje doule, potaknulo me i da to i sama postanem, te da se zadnjih 5 godina konstantno educiram i radim u srodnim znanjima i strukama kako bih što bolje mogla podržati žene (i obitelji) s kojima radim. Jako sam strastvena za holističkim pristupom ljudskom zdravlju, i to inkorporiram u svom radu kao doula, edukatorica i savjetnica.

1
2
1
2
Egipat
Hrvatska

Imala sam poprilično zabavnu životnu sreću pa sam tako rođena i odrasla u Aleksandriji, Egiptu koja mi je razvila ogromnu ljubav prema putovanjima, jezicima, povijesti i arapskoj hrani (zapravo hrani općenito).

 

Spajajući ta dva svijeta Egipta i Hrvatske, diplomirala sam međunarodno poslovanje (International Business) s fokusom na management, marketing i psihologiju.

Iako sam kroz faks i nakon njega radila u event i project managementu, majčinstvo mi je preusmjerilo putanju u sve ovo čime se bavim danas i u čemu sam pronašla ogromnu ljubav i strast. Završila sam nekoliko edukacije za porođajnu doulu te i za postpartum doulu, te sam se kroz 5 godina aktivnog rada i certificirala. Također sam se kroz zadnje godine rada certificirala i za porođajnu edukatoricu, laktacijsku savjetnicu (LC), za nutricionističku savjetnicu za trudnoću, postpartum te dohranu djece.

 

Veliki sam pobornik evidence-based znanja, kao i mudrosti koje su žene prenosile s koljena na koljeno, te uvijek pokušavam pronaći balans u svom pristupu. Vječno učim i obogaćujem svoje znanje edukacijama kao što su tretmana abdomena, tajlandska masaža, aromaterapija, nutricionizma, masaži beba, refluksa i dohrane, te drugih holističkih praksi te vjerujem da ću cijeli život učiti, podučavati i guštati u tome.

Korak dalje u mom radu i snu došao je pokretanjem Mati centra odnosno malog holističkog centra za žene u Zagrebu, od kojeg sam jedna od začetnica.

Moji
proizvodi

A na mom webu pronaći ćeš raznolike tekstove, što životne, što edukativne a pojavi se i koji recept. Uz to možeš pronaći i pomno osmišljene proizvode koji su nastali kroz moj rad zadnjih godina, od afirmacijskih kartica, spavaćica za trudnice i dojilje do edukativnih webinara i tečaja!

Sve, od proizvoda do tekstova, rađeno je s velikom ljubavlju i zahvalnosti za ovu divnu zajednicu koja se stvorila zadnjih godina i jedva čekam vidjeti što nam budućnost nosi.

Hvala što si tu!