a
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.
Image Alt

Thank you for ordering!

Unin vodič kroz mastitis Una Pašić Gregović

  • Unin vodič kroz mastitis digitalna je knjiga od osamdesetak stranica pisana od strane iskusne savjetnice za dojenje, postpartum doule te nutricionističke savjetnice za postpartum -Une Pašić Gregović. Obzirom da je mastitis jedan od najčešćih problema u dojenju, nastao je ovaj vodič kao skup raznolikih znanja i holističkog pristupa vezanog za ovu tematiku. Osim što će ovaj vodič odgovoriti na pitanja što je mastitis, kako do njega dolazi, kako ga prepoznati i slično...ovaj vodič će vam dati i pregršt konkretnih savjeta i alata za prevenciju mastitisa kao i što napraviti ako do mastitisa dođe!
    Ovu knjižicu dodatno obogaćuju i stvarne slike mastitisa, kao i posebno rađeno ilustracije koje zaokružuju cjelinu ove knjige.
    Format knjige pogodan je za laptope, mobitele, tablete i e-čitače!

Doulina knjižica o dojenju Una Pašić Gregović

  • Kroz tridesetak stranica obogaćenih divnim ilustracijama, ova se knjižica dotiče pitanja poput: „Kako dojenje funkcionira?”, Koje su prednosti dojenja?”, Kako se mlijeko stvara?”, a nudi i konkretne savjete te pomoć oko tema kao što su ragade, mastitis, zastoji, izdajanje, pohrana izdojenog mlijeka... Također, u njoj se spominju i situacije kao što su carski rez, dojenje u trudnoći, tandemsko dojenje i dojenje blizanca, i brojne druge. Ovu knjižicu dodatno obogaćuju i citati stvarnih iskustava žena koje su dojile, čiji praktični savjeti i podrška koju njihove riječi pružaju zaokružuju u toplu cjelinu koja će (budućim) majkama donijeti osjećaj sigurnosti i zajedništva.
    Format knjige pogodan je za laptope, mobitele, tablete i e-čitače!

test knjiga Una Pašić Gregović

  • testna knjiga i testni opis